Torsdag den 9. juni kl. 20:00 i Store Sal, Bygningen, Vejle

Doc Houlind All Stars har sin rod helt tilbage til begyndelsen af 70erne, hvor Doc Houlind startede sit første traditionelle jazz band, med "the good old dixieland beat", og det skulle hurtigt blive eftertragtet på danske og europæiske festivals, jazzklubber, forsamlingshuse, firmafester, hotelunderholdning, havne- og byfester.

Doc Houlind

New Orleans Style á la Louis Armstrong & George Lewis Bands
Docs nye sentationelle formation består af store individualister, som i en professionel ånd spiller enestående New Orleans Style Music i verdenen i dag. Også i deres ensemble-unit optræder de med stolthed, overbevisning og smag, som får en til at mindes Louis Armstrong and his All Stars og George Lewis Ragtime Band. Hvor de kommer kan publikummet ikke sidde stille, men får lyst til at bevæge sig og danse til musikken og smide bekymringerne overbord og give slip for at følge orkesteret ind i verdenen af herlig musik, som Rags, Stomps, Ballads, Blues og Gospel - Denne skønne vifte af New Orleans Musikkens genrer.

Foruden at være prominente skikkelser i Danmark og på den danske jazzscene optræder orkestret ofte i Skandinavien (herunder især Finland), Mellemeuropa og har gjort succesfyldte tourneer til USA, Japan,Thailand, Hong Kong, Bahrein og Syrien plus Saudi Arabien i Mellemøsten.

Line-up:

  • Søren "Doc" Houlind DK - Trompet & vocal
  • Mike Owen UK - Trombone & vocal
  • Jesper Capion Larsen DK - Clarinet
  • Per Larsson DK - Piano
  • Peter Brusendorff DK- Stringbas/susaphone & vocal
  • Taff Lloyd GB - Drums

NB: Såfremt du inviteres som gæst til koncerten af et medlem af Vejle Jazzklub, er adgangen gratis som et led i Vejle Jazzklubs medlemspromovering! Se mere her

Vore sponsorer:

 Vejle Kommune Logo (1)     Statens kunstraad logo     NP Grafisk