Torsdag den 19. maj kl. 20:00 i Spillestedet, Bygningen, Vejle

Bjorn og Hans Ingelstam

Den internationalt anerkendte trompetist Björn Ingelstam med rødder i det sydlige Sverige har været en tilbagevendende figur på den skandinaviske jazzscene. Siden han flyttede til New York 2013 og senere Paris i 2018, har Björn udviklet sin lyd i jazztraditionen og taget den ind i moderne tid med et fokus på swing og grooves fra de sydligere breddegrader. Med sin vokal komplimenterer han trompeten og tilføjer en ekstra farve til paletten, der er blevet særdeles værdsat af både publikum og kritikere.

Gruppen vender tilbage til Vejle med udgivelsen af deres andet album ”The Start of Something Big” i bagagen. Det bliver en meget swingende koncert med en bred vifte af stilarter indenfor det amerikanske jazzidiom. Det bliver også en spændende re-union mellem far og søn, da de har inviteret basun-legenden HANS INGELSTAM med eksklusivt denne aften.

Björn Ingelstam er svensk født og pendler i stor udstrækning mellem Stockholm, København, Paris og New York, hvor alle er begejstrede for hans fantastiske trompetspil.

Lineup:

  • Björn Ingelstam - trumpet, vokal
  • Hans Ingelstam - Basun/Vocal
  • Calle Brickman - Piano
  • Matthias Petri - Bas
  • Andreas Svendsen - Trommer
Vore sponsorer:

 Vejle Kommune Logo (1)     Statens kunstraad logo     NP Grafisk