Get Adobe Flash player

Torsdag den 14. marts 2019 kl. 20 i Bygningen, ved Anlæget 14, Vejle

Fazz and his Jazzcrusaders er et nordjysk jazzband, som blev dannet i 2016. Bandlederen Fazz og klarinettisten Jakob Lillienskjold er begge SÆBY-drenge. Alle 8 orkestermedlemmer er profesionelle musikere og lever af dels undervisning og dels spillejob.

Musikken er den nærværende og gode traditionelle jazz serveret med professionalisme og spilleglæde.

Nicholai Fazz Andersen underviser til daglig på Ålborg Kulturskole og Det Jyske Musikkonservatorium som trompet-lærer i rytmisk trompet. Fazz And His Jazzcrusaders har i 2017 deltaget på flere af landets store jazzfestivaller heriblandt ”Den Blå Festival” i Aalborg og Riverboat Jazzfestival i Silkeborg. 

I september 2016 indspillede bandet deres første CD, - * Keep On Going On*.

LINE UP:

 • Nicholai Fazz Andersen: trompet, vokal.
 • Jakob Lillienskjold: klarinet.
 • Morten Lund Larsen: trombone.
 • Morten Christensen: banjo.
 • Thomas Hust: piano.
 • Jesper Bang Pedersen: kontrabas.
 • Martin Kollerup Sørensen: trommer.
 • Ida Hovde: tuba.

Fazz and his Jazzcrusaders(2)

Torsdag den 4. april 2019 kl. 20:00 i Spillestedet, Bygningen, Vejle

Hans Knudsens Jump Band har etableret sig på den danske musikscene som et af landets mest populære bands. Et enormt drive og medrivende spillehumør er orkestrets kendetegn.

Der bliver ikke fedtet med tingene i det alsidige repertoire. Med rødderne godt forankret i New Orleans-traditionen, bydes der på en 'gumbo' af jazz, jump, rhythm-and-blues, boogie-woogie, rock, soul og egne kompositioner. Alt spillet med en personlig og råswingende sound.

Hans Knudsens bluesprægede piano/sang, i samspil med Hans Leonardo Pedersens kraftfulde saxer, Jens Sølunds melodiske basspil og Henrik Simonsens solide trommespil, skaber en enestående rytmisk helhed. Alle fire musikere i Jumpbandet har i årevis hørt til eliten på den danske musikscene.

hans knudsen jump band

Torsdag den 25. april 2019 kl. 20:00 i Spillestedet, Bygningen, Vejle

The Spirit of New Orleans er i dag ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende. Orkestret spiller ragtime, blues, marcher, love Songs, evergreens, egne kompositioner, gospel og spirituals af høj kvalitet.

Udover de musikalske kvaliteter, lægger orkesteret stor vægt på at skabe stemning gennem en god kontakt til publikum med musik og sang langt ud over scenekanten. 

Orkesteret blev dannet i 1990 på initiativ af Preben Nissen. Baggrunden for dannelsen var ønsket om at spille et repertoire bestående af gospel, spirituals, hymns og traditionel jazz. Musik med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen. 

The Spirit of New Orleans har med stor succes optrådt med internationale solister, ligesom de enkelte musikere har været solister i andre bands.

Orkesteret har været på utallige turneer. Givet flere hundrede koncerter rundt om i danske og udenlandske kirker, koncertsale, jazzklubber, jazzfestivaler, medvirket i radio og TV og udgivet flere bånd og CD-er.

Spirit of New Orleans

Torsdag den 16. maj 2019 kl. 20 i Bygningen, ved Anlæget 14, Vejle

Et ungt orkester, der spiller traditionel jazz, er efterhånden et særsyn. Ikke desto mindre leverer Brassflavour spilleglæde og en ungdommelig energi, der er sjælden i en genre, der efterhånden har et århundred på bagen. Brassflavour spiller musik, som på intet tidspunkt mister intensiteten og det gode drive.

Musikken spilles med en musikalitet og en begejstring for den traditionelle jazz, der ofte får folk op af stolene og ud på gulvet. Dette har resulteret i, at Brassflavour er et travlt orkester rundt om i jazzklubberne og er efterhånden fast inventar på de danske jazzfestivaler. Bandet har udgivet to albums – senest i 2015 i unikt samarbejde med New Orleans bedste sousafonist, Matt Perrine.

LINEUP: Bjarke Nikolajsen (tp), Mads Rahbek (ts,cl), Magnus Bak (tb), Thomas Bryla (p), Henrik Silver (sou), Søren Pedersen (dr)

Brassflavour2

Torsdag den 6. juni 2019 kl. 20 i Bygningen, ved Anlæget 14, Vejle

Ingrid HagelbergKansas City Stompers er et dansk jazzband dannet i 1951 af kapelmester Niels Abild, der fortsat leder Kansas City Stompers. Gruppen er Danmarks ældste professionelle jazzband og har indspillet over 40 albummer.

Ingrid Hagelberg er født og opvokset i Sydsverige og har turneret rundt i hele verden med forskellige orkestre.

Kansas City Stompers 2Kansas City Stompers er velkendt på de danske musikscener og har ved flere lejligheder besøgt Vejle Jazzklub med stor succes.

 

LINE UP:

Niels Abild ( DK) :    klarinet.
Gert Rostock (DK):   bas.
Palle Juhl ( DK) :      piano.
Søren Kirk (DK) :     trompet.
Niels Stuart (DK) :   saxofon.
Kurt Riedel (DK) :    trommer. 

Torsdag den 26. september 2019 kl. 20 i Store Sal i Bygningen, ved Anlæget 14, Vejle

British Style Dixieland, Traditional and Mainstream Jazz.

Stars of British Jazz består af topklasse musikere, hver især med fortid/nutid i berømte jazzbands. Bandet udmærker sig ved at spille den engelske traditionelle traditionelle jazzstil fra 50-erne og 60-erne, kendt som 'British Trad'.

Line-up:

 • Colin Wood – Piano (from Acker Bilk’s Paramount Jazz Band)
 • John Benson – Double Bass/Voc. (ex Kenny Ball & His Jazzmen)
 • Richie Burns – Drums (ex Pete Allen Jazz Band)
 • Graham Woodhouse – Trombone/Voc. (ex Pete Allen Jazz Band)
 • Mike Cotton – Trumpet. (ex Acker Bilk’s Paramount Jazz Band)
 • Zoltan Sagi – Clarinet/Sax (ex Chris Barber Jazz Band)

Se mere om bandet på www.starsofbritishjazz.com

Stars of British Jazz

Søg