Get Adobe Flash player

Torsdag den 26. september 2019 kl. 20 i Store Sal i Bygningen, ved Anlæget 14, Vejle

British Style Dixieland, Traditional and Mainstream Jazz.

Stars of British Jazz består af topklasse musikere, hver især med fortid/nutid i berømte jazzbands. Bandet udmærker sig ved at spille den engelske traditionelle traditionelle jazzstil fra 50-erne og 60-erne, kendt som 'British Trad'.

Line-up:

 • Colin Wood – Piano (from Acker Bilk’s Paramount Jazz Band)
 • John Benson – Double Bass/Voc. (ex Kenny Ball & His Jazzmen)
 • Richie Burns – Drums (ex Pete Allen Jazz Band)
 • Graham Woodhouse – Trombone/Voc. (ex Pete Allen Jazz Band)
 • Mike Cotton – Trumpet. (ex Acker Bilk’s Paramount Jazz Band)
 • Zoltan Sagi – Clarinet/Sax (ex Chris Barber Jazz Band)

Se mere om bandet på www.starsofbritishjazz.com

Stars of British Jazz

Torsdag den 17. oktober 2019 kl. 20:00 i Spillestedet, Bygningen, Vejle

Vejle Jazzklub får besøg af et af Hollands ældste og mest populære jazzbands, Storyville Jassband, som er på deres 60-års jubilæumsturné rundt i Europa.

Bandet besøgte os også med stor succes i 2017, og siden da er der blevet udskiftet på banjo og klarinet med 2 af Hollands fineste jazzmusikere på deres felt. Så vi har store forventninger!

Bandet er influeret af den traditionelle New Orleans stil og den engelske revival jazz, som bl.a. Chris Barber og Mr. Acker Bilk dyrkede til fuldkommenhed. De 11 CD'er, som orkestret igennem årene har indspillet, giver et godt billede på den variation indenfor jazzen, som orkestret har formået at give liv til og har fremført med energi og entusiasme. 

Line up:

 • Tom Stuip, banjo, guitar
 • Eugene de Bruijn, klarinet
 • Peter Dobbe, trombone, guitar, voc, bandleader
 • Stef Geurtz, trommer
 • Hein van Roijen, bas
 • Michel Muller, trompet, voc

Website med lydclips: www.storyvillejassband.info

Storyville Jassband 3

Torsdag den 7. november 2019 kl. 20:00 i Spillestedet, Bygningen, Vejle

PapaBueMemorialJazzband thumb 1200Papa Bue’s Viking Jazzband var igennem mere end 50 år Danmarks mest kendte jazzband og opnåede en bred folkelig popularitet og et pladesalg i millionoplag. Melodier som ”Nyboders pris”, ”Sidder på et værtshus” og temaet fra Olsen-bande-filmene er i dag ”danske evergreens”.

I samarbejde med Arne Bue Jensens enke Bente Bue har Erik ”Krølle” Andersen, Papa Bues klarinettist i de seneste mange år, sammensat et Memorial Band med musikere, der har været markante medlemmer af bandet i forskellige perioder, med det formål at videreføre den originale Papa Bue-sound med de gode gamle numre.

Line up:

Erik ’Krølle’ Andersen (cl), Jack Anderson (trp), Ole Fessor Lindgren (trb), Per Jacobsen (pn), Jens Sølund (b), Henrik Simonsen (dr)

Torsdag den 28. november 2019 kl. 20:00 i Spillestedet, Bygningen, Vejle

tolling quartetDer er stolte danske traditioner, når det handler om at spille en god jazzviolin. Svend Asmussen opnåede i sin flotte og lange karriere stor international anerkendelse, og hans navn kan fortsat vække opsigt i USA. Samme sted – med fast adresse i San Francisco – slår Mads Tolling med succes sine folder.

Kvartetten består denne aften foruden Mads Tolling af den uforlignelige guitarist, Jacob Fischer, der var medlem af Svend Asmussens kvartet i over femten år. Bas og trommer trakteres af de unge stortalenter Morten Ankarfeldt og Andreas Svendsen. Ligesom Mads, har de begge studeret og spillet meget i USA.

Torsdag den 13. februar 2020 kl. 20 i Store Sal i Bygningen, ved Anlæget 14, Vejle

Ragged Men

Line-up:

Coos Zwagerman, tb,
Jos Reinhout, tp,
Harm Hilligers, cl, as,
Jaap de Wit Jr., dr,
Jaap de Wit Sr., b, sph,
Hans Mantel, bjo.

Ragged Men (tidligere kendt som The Revivalists) er et særdeles velspillende jazzorkester med et særlig klang, baseret på traditionel blues, jazz og gospel fra New Orleans.

Orkestret har tidligere besøgt Vejle Jazzklub med stor succes.