Get Adobe Flash player

 Torsdag den 22. marts 2018 kl. 20.00 i Bygningen, Ved Anlæget 14, Vejle 

Ragstretch er et navn inspireret af dette bands kærlighed til den traditionelle jazz og ragtime fra New Orleans. Ragstretch præsenterer deres helt egen swingende version af lyd med et repertoire spændende over blandt andet jazz, western swing og blues. Denne stærke internationale kombination tager publikum med på en medrivende musikalsk rejse - som de sent vil glemme!

Ragstretch består af 6 unge musikere, som mange i den danske jazzverden vil genkende.

Fra Melbourne, Australien, men bosat i New York, den kvindelige trombonist Shannon Barnett.

Med sig i frontline har hun sin musikalske landsmand og festival veteran, Chris Tanner, på clarinet & vocal samt den unge svenske Björn Ingelstam på trompet & vocal.

Den svingende rytmesektion er ligeledes bosat i New York og består af:

  • Craig Fermanis: guitar ( Aus).
  • Sam Anning: kontrabas ( Aus).
  • Rajiv Jayaweera: trommer ( Aus).

Ragstretch

Torsdag den19. april 2014 kl. 20.00 i Bygningen, Ved Anlæget 14, Vejle

River Jazz & Blues Band – også kendt som Riverband, er en velrystet cocktail af jazz, blues og latin -  serveret med jysk lune!

Riverband - har spillet på de danske  musikscener i 45 år - siden 1971 – og nærvær og engagement er stadig i højsædet hos dette originale og alsidige jazzorkester.

Riverband - har på sine turneer i ind- og udland nydt stor succes med sin særlige spillestil  -  en blanding af traditionsbevidsthed og musikalske overraskelser.

Riverbands repertoire består af  velkendte temaer fra genrer som traditionel jazz, blues, swing, boogie og latin - samt egne numre. Flere af numrene er komponeret og arrangeret af orkestrets leder, Torben Lassen, og bandets saxofonist Filt Kristensen, og nogle af disse numre er blevet populære klassikere på spillesteder i hele landet.

Riverband - kaster sig ud i elskede klassikere, velkendte sange, elegante arrangementer og inciterende danserytmer. De seks musikeres tætte og dynamiske sammenspil samt evnen til at komme publikum i møde er bandets varemærke.

Se mere på River Jazz & Blues Band's hjemmeside, www.riverband.dk

presse03

Torsdag den 25-10-2018 kl. 20.00 i Bygningen, Ved Anlæget 14, Vejle

Freetime Old Dixie Jassband 1

Torsdag den 29. november 2018 kl. 20:00 i Bygningen, Vejle

Sammy Rimington

 

Søg

Arr. kalender