Get Adobe Flash player

Torsdag den 16. maj 2019 kl. 20 i Bygningen, ved Anlæget 14, Vejle

Et ungt orkester, der spiller traditionel jazz, er efterhånden et særsyn. Ikke desto mindre leverer Brassflavour spilleglæde og en ungdommelig energi, der er sjælden i en genre, der efterhånden har et århundred på bagen. Brassflavour spiller musik, som på intet tidspunkt mister intensiteten og det gode drive.

Musikken spilles med en musikalitet og en begejstring for den traditionelle jazz, der ofte får folk op af stolene og ud på gulvet. Dette har resulteret i, at Brassflavour er et travlt orkester rundt om i jazzklubberne og er efterhånden fast inventar på de danske jazzfestivaler. Bandet har udgivet to albums – senest i 2015 i unikt samarbejde med New Orleans bedste sousafonist, Matt Perrine.

LINEUP: Bjarke Nikolajsen (tp), Mads Rahbek (ts,cl), Magnus Bak (tb), Thomas Bryla (p), Henrik Silver (sou), Søren Pedersen (dr)

Brassflavour2

Torsdag den 6. juni 2019 kl. 20 i Bygningen, ved Anlæget 14, Vejle

Ingrid HagelbergKansas City Stompers er et dansk jazzband dannet i 1951 af kapelmester Niels Abild, der fortsat leder Kansas City Stompers. Gruppen er Danmarks ældste professionelle jazzband og har indspillet over 40 albummer.

Ingrid Hagelberg er født og opvokset i Sydsverige og har turneret rundt i hele verden med forskellige orkestre.

Kansas City Stompers 2Kansas City Stompers er velkendt på de danske musikscener og har ved flere lejligheder besøgt Vejle Jazzklub med stor succes.

 

LINE UP:

Niels Abild ( DK) :    klarinet.
Gert Rostock (DK):   bas.
Palle Juhl ( DK) :      piano.
Søren Kirk (DK) :     trompet.
Niels Stuart (DK) :   saxofon.
Kurt Riedel (DK) :    trommer. 

Torsdag den 26. september 2019 kl. 20 i Store Sal i Bygningen, ved Anlæget 14, Vejle

British Style Dixieland, Traditional and Mainstream Jazz.

Stars of British Jazz består af topklasse musikere, hver især med fortid/nutid i berømte jazzbands. Bandet udmærker sig ved at spille den engelske traditionelle traditionelle jazzstil fra 50-erne og 60-erne, kendt som 'British Trad'.

Line-up:

 • Colin Wood – Piano (from Acker Bilk’s Paramount Jazz Band)
 • John Benson – Double Bass/Voc. (ex Kenny Ball & His Jazzmen)
 • Richie Burns – Drums (ex Pete Allen Jazz Band)
 • Graham Woodhouse – Trombone/Voc. (ex Pete Allen Jazz Band)
 • Mike Cotton – Trumpet. (ex Acker Bilk’s Paramount Jazz Band)
 • Zoltan Sagi – Clarinet/Sax (ex Chris Barber Jazz Band)

Se mere om bandet på www.starsofbritishjazz.com

Stars of British Jazz

Torsdag den 17. oktober 2019 kl. 20:00 i Spillestedet, Bygningen, Vejle

Vejle Jazzklub får besøg af et af Hollands ældste og mest populære jazzbands, Storyville Jassband, som er på deres 60-års jubilæumsturné rundt i Europa.

Bandet besøgte os også med stor succes i 2017, og siden da er der blevet udskiftet på banjo og klarinet med 2 af Hollands fineste jazzmusikere på deres felt. Så vi har store forventninger!

Bandet er influeret af den traditionelle New Orleans stil og den engelske revival jazz, som bl.a. Chris Barber og Mr. Acker Bilk dyrkede til fuldkommenhed. De 11 CD'er, som orkestret igennem årene har indspillet, giver et godt billede på den variation indenfor jazzen, som orkestret har formået at give liv til og har fremført med energi og entusiasme. 

Line up:

 • Tom Stuip, banjo, guitar
 • Eugene de Bruijn, klarinet
 • Peter Dobbe, trombone, guitar, voc, bandleader
 • Stef Geurtz, trommer
 • Hein van Roijen, bas
 • Michel Muller, trompet, voc

Website med lydclips: www.storyvillejassband.info

Storyville Jassband 3

Torsdag den 7. november 2019 kl. 20:00 i Spillestedet, Bygningen, Vejle

PapaBueMemorialJazzband thumb 1200Papa Bue’s Viking Jazzband var igennem mere end 50 år Danmarks mest kendte jazzband og opnåede en bred folkelig popularitet og et pladesalg i millionoplag. Melodier som ”Nyboders pris”, ”Sidder på et værtshus” og temaet fra Olsen-bande-filmene er i dag ”danske evergreens”.

I samarbejde med Arne Bue Jensens enke Bente Bue har Erik ”Krølle” Andersen, Papa Bues klarinettist i de seneste mange år, sammensat et Memorial Band med musikere, der har været markante medlemmer af bandet i forskellige perioder, med det formål at videreføre den originale Papa Bue-sound med de gode gamle numre.

Line up:

Erik ’Krølle’ Andersen (cl), Jack Anderson (trp), Ole Fessor Lindgren (trb), Per Jacobsen (pn), Jens Sølund (b), Henrik Simonsen (dr)

Søg