Get Adobe Flash player

Torsdag den 4. maj 2017 kl. 20:00 i Bygningen, Ved Anlæget 14, Vejle

Louisiana Jazzband med Daimi

 

Daimi sætter sin hat som hun vil og synger så hatten passer!

....og det swinger helt vildt!

Alle kender Daimi. Louisiana Jazzband har fornøjelsen at præsentere hende som jazzsangerinde. - Også den opgave klarer hun fornemt.

Ny i Louisiana Jazzband er trompetisten Mårten Lundgren. Han spiller medrivende og med stort swing, og vi glæder os over at kunne præsentere ham for publikum. Glæd jer!

Louisiana Jazzbands trommeslager er Ole Givskov. Ham er vi glade for og stolte af. Sammen med bassisten Peter Federspiel sætter han gang i et swing-tog, som kører usvigeligt sikkert til jazzland.

Saxofonisten Jesper Løvdal er vi også stolte af. En fantastisk musiker, som vi er stolte af at kunne præsentere for publikum.

Louisiana Jazzband spiller et swingpræget repertoire. Vi præsenterer publikum for Duke Ellington og Count Basie og de andre store bigbands. Arrangementerne er fornemt tilpasset den lille gruppe af vores tidligere trompetist Bent Haastrup.

Louisiana Jazzband har gennem årene optrådt overalt i Danmark og har også besøgt det store udland: Holland, Tyskland, Sverige og USA er det blevet til. Også Grønland har haft besøg.

Vi ses!

Hør et klip med gruppen her: YouTube 150