Get Adobe Flash player

Torsdag den 29. september kl. 20:00 i Spillestedet, Bygningen, Vejle

Adrian Cox

Swing, Mainstream, jazz-evergreens

Efter 2 år, hvor turneerne var lagt på hylden, er Adrian Cox tilbage med sin egen nye kvintet. Adrian Cox er blandt en af de mest anerkendte internationale klarinettister og var i 2021 nomineret til “UK Parliamentary Jazz Awards ‘Jazz Instrumentalist’ of the year 2021”.

Adrian Cox begyndte at spille som 6-årig og blev professionel da han var 15 år. Han har med egen gruppe turneret over hele Europa og betegnes som en af Englands mest karismatiske klarinettister.

Med den nye kvintet har Adrian sammensat en gruppe der både i teknik, intensitet og spillestil har nået det foreløbige højeste niveau.

For at udtrykke det med Adrians egne ord: ‘The most swinging band to stand in front of every night’.

Line-up: Adrian Cox (cl, as), Joe Webb (pn), Denny Ilett (g), Will Sach (b), Shaney Forbes (dr)

Torsdag den 22. oktober kl. 20:00 i Spillestedet, Bygningen, Vejle

blaa mandag

Traditionel, dixieland jazz

Blå Mandag Jazzband har levet sammen i 35 år under varemærket: ’Vi ønsker med humør og smittende livsglæde, at formidle den gode gamle “træskojazz” til vores publikum.’

Det er vigtigt for dem, at deres optræden fremkalder glæde og smil.  Alt dette samtidig med, at de leverer flot New Orleans og Dixielandjazz indpakket i lækre arrangementer og krydret med en af de flotteste sangstemmer, man kan drømme om, når Lisa lægger stemme til et spændende og varieret udvalg af de gode jazzsange.

Line-up: Jørgen Christensen (cl, sax, voc), Erik Lund Hansen (trp), Henning Friis (trb), Jan ‘Gasser’ Eirup (pn), Ernst Scheufens (bj,voc), Kåre Sigvertsen (b,voc), Hugo Scheel (dr,voc), Lisa M. Bentzen (voc).

Torsdag den 8. december kl. 20:00 i Spillestedet, Bygningen, Vejle

ps swingband 4

PS Swingband spiller swing med krop og sjæl!
Swingmusik der har sin fornemmelse dybt begravet i 30’ernes måde at spille på. PS Swingband har hentet inspiration fra den i Danmark nok så kendte Svend Asmussen, og den legendariske gruppe Quintette du Hot Club de France. Den bestod af den autodidakte gypsy-guitarist Django Rheinhardt og den klassisk uddannede violinist Stéphane Grapelli. Deres sammenspil gav en helt speciel dynamik og i årene 1933 – 1939 var de en af Europas mest populære og eftertragtede jazzgrupper.

PS Swingband lægger vægt på tæthed, spilleglæde og overraskelser, men er hele vejen igennem loyale overfor den originale spillestil. Melodien og sangen har en fremtrædende plads i numrene i respekt for de komponister og forfattere der har skrevet dem. Men formen på numrene, sounden og tempi fastsætter og fremfører de helt i deres egen humørfyldte stil.

Glæd jer til en aften med højt humør og med musik af høj kvalitet!
Se mere om PS Swingband på deres hjemmeside, www.psswingband.dk 

Arr. kalender